сряда, 28 септември 2011 г.

Критиката

05.06.2009г.
10:40ч.

Критиката е Градивно нещо, ако води към Прозрение.
Критиката се превръща в Тежест, ако Оковава те в Канони Догматични.
Ако не провокираш с Критиката си Прозрение, по-добре ти замълчи и потърси за Себе си ти Отговора на Проблема. Когато го Откриеш и Осмислиш, тогава Ти Предай го като Откровение и то Само ако си готов да го Превърнеш в Кредо! Това което Хубаво Звучи, но не прилагаш в сетните си дни е то Бижу за Друга нечия Корона и само Прах ще сбира занапред.
Критиката Трябва да съдържа Отговор, а не Камшик!
Бъди Внимателен когато Критикуваш, защото Враг създаваш в Този Миг дори в Най-близкия до себе си човек!
Обличай в точни думи Критиката си и помни Ти всяка своя сричка, защото Това е Твоя фундамент във бъдещ Спор по Темата, която Критикуваш.
Когато Мозъкът е изморен – Не Критикувай, дори да виждаш грешки Свръх Големи. Изчакай да Освободи съзнанието Място за Поправка на това, което е сгрешило, защото Лесно Грешката не се Поправя, даже да е Много Малка. Трябва Бистра Мисъл, Доброта и Мъдрост, за да Приеме Егото Поправката и да я Въплати в Дела, различни от Предишния Стереотип!
Това е Нужно да се знае от Всеки Жив Човек, защото Вашият Живот е Изграден на Принципа: Действие – Грешка – Поправка и Трябва всеки да Осмисли как да Използва тоз Двигател на Прогреса Еволюционен!

Няма коментари:

Публикуване на коментар